Tutmanik

New? Join now!

Here you can...

 

Жабокът и Сабрина

silvana
offline

Posted by silvana

on Oct 20, 2011

Когато една начинаеща актриса целуне жаба в Холивуд, има големи шансове да се превърне в звезда. Необходимо е обаче да е избрала подходящото зелено земноводно, а именно симпатичния „Д-р Жаба" и целувката да бъде пред обективите на папараците.

Всъщност за тази цел е достатъчно да се срещне с чаровната Сабрина Париси. Може би си спомняте русокосата дива с италианска кръв от времето, когато беше колумнист на ROUGE. Днес тя се е впуснала в нови и забавни проекти, сред които е модната й линия Froganizer, както и нова книга за домашните любимци на Холивуд.


Последна редакция Неделя, 21 Август 2011г. 14:07ч.
Categories: Сабрина Паризи, Sabrina Parisi, Nova TV, Froganizer, Домашните любимци на Холивуд, Поверително от
^ top

Comments... (1)Click here to add video (YouTube, Google, Yahoo or Vbox)
silvana
offline
1. silvana posted on Oct 20, 2011

Когато една начинаеща актриса целуне жаба в Холивуд, има големи шансове да се превърне в звезда. Необходимо е обаче да е избрала подходящото зелено земноводно, а именно симпатичния „Д-р Жаба" и целувката да бъде пред обективите на папараците.

Всъщност за тази цел е достатъчно да се срещне с чаровната Сабрина Париси. Може би си спомняте русокосата дива с италианска кръв от времето, когато беше колумнист на ROUGE. Днес тя се е впуснала в нови и забавни проекти, сред които е модната й линия Froganizer, както и нова книга за домашните любимци на Холивуд.

Здравей Сабрина, как си? Знам, че имаш много нови проекти, сред които е и книгата Hollywood Favorite Pets („Любимите животни на Холивуд"), която скоро ще бъде публикувана в България.

Здравейте, страхотно е да съм отново на страниците на ROUGE, тъй като много ми харесваше да съм ваш колумнист! Книгата ми всъщност три пъти си смени заглавието – първоначално беше „Кич и блясък", после се промени на „Поверително от Холивуд", (като предаването, което правех за Нова телевизия), докато накрая реших, че „Любимите животни на холивуд" е най-атрактивно. В нея разкривам някои от тайните на знаменитостите и разказвам за ежедневието им с домашните им любимци. В България тя ще бъде публикувана през юни от издателство Lettera.

И кои са любимите животни на Холивуд?

Бих казала, че сред най-харесваните е Тинкърбел – едно от единайсетте чихуахуа на Парис Хилтън. Съдейки по топлия прием, който получихме в България с моя шампион - йоркшиерският териер Моцарт, май и той е сред най-обичаните в световен мащаб. Звездите са като всички останали хора по отношение на домашните си любимци, които се превръщат в част от семействата им. В книгата съм включила и интересни истории за някои от най-известните кучета в света като Ласи, Рин Тин Тин и Бенджи.

Как е Моцарт?

О, добре – разкошен както винаги, наслаждава се на старините си, така че скоро ще ви запозная със Зейди – неговата дъщеря и с Ринго Стар – по-младия му брат.

Според теб приличат ли си собственикът и животното, което той притежава?

Винаги съм си мислела, че избираме домашния си любимец спрямо това, от което се нуждаем. Затова, мисля, че си приличат. Ще ви дам и пример – аз самата съм щастлив човек, бърз, горд и екстровертен, което напълно се отнася и за характера на моите йоркширски териери.

Какви домашни любимци предпочитат звездите напоследък?

В последно време са много търсени малките породи кучета. Според мен тази мания започна, когато се появи фимът „Професия блондинка". Тогава Парис Хилтън, Никол Ричи, както и някои старлетки си купиха чихуахуа, за да наподобяват главната героиня. Скоро Холивуд беше пълен с тази порода и тъй като голяма част от собствениците не знаеха как да се грижат за любимците си не след дълго приютите бяха наводнени с изоставени кученца. Когато компанията Walt Disney представи лентата „101 далматинци", много средностатистически американски семейства купиха на децата си животно от тази порода, без да си дават сметка, че то изисква специални условия като например къща с голям двор. Получи се така, че немалко от тези хубави кучета бяха изоставени. Да притежаваш домашен любимец е огромна отговорност, затова призовавам всички да обмислят добре решението да си вземат такъв.

Сред новите ти проекти е и собствена модна линия, наречена Froganizer. Защо се насочи към модата?

Аз съм много креативен човек. Освен това израснах, посещавайки някои от най-престижните модни дефилета в Италия и Франция. Майка ми беше буквално пристрастена към дизайнерските предложения и висшата мода и предполагам, че съм наследила това от нея. Пък и са ми казвали, че няма ваксина за тази болест! (Смее се.)

Как избра името Froganizer?

О, историята е много забавна. Миналото лято бях в Италия в едно очарователно малко градче, наречено Членто в южната част на страната. Бях поканена на романтична вечеря и много се вълнувах, защото исках да впечатля човека отсреща. Не знаех обаче, че дъщеря ми Абрина е пъхнала жаба в чантата ми. И така по средата на срещата жабата изскочи от моя Louis Vuitton и се озова върху масата, шокирайки партньора ми. Беше хем конфузно, хем смешно. Ще си помислите: „Целуни жабата и тя ще се превърне в принц", нали? Да, но моят принц избяга със скоростта на светлината! Когато се върнах в Щатите, бях доста разочарована от случката и написах една история със заглавие: „Пантерата и жабата", като исках да привлека вниманието на мъжа и може би да го засрамя малко. Тя стана доста популярна в интернет и получих много мейли. Тогава създадох персонажа „Д-р Жаба" – плюшена играчка, която взимах със себе си на изявите си на Червения килим. Предлагах на старлетките да го целунат, а папараците снимаха шокираните им изражения – като част от новото ми телевизионно шоу. Скоро „Д-р Жаба" стана много популярен и се превръна в нещо като Froganizer (жаба–сваляч, подобно на womanizer – от англ.). Така се появи името на модната ми линия. Тя беше представена успешно на няколко дефилета и скоро мисля да я популяризирам и извън Щатите.

Все още ли звездите по Холивудските партита не искат да целунат „Д-р Жаба"?

О, напротив. Всички – знаменитости, папараци и дори хора от публиката, включително мъже - искат да целунат жабата и да се снимат с нея. Това според мен доказва, че историята за омагьосания принц все още живее в сърцата ни и ни изпълва с позитивно усещане. Така че защо да не пренесем тази емоция и в живота!

Какво се случва в Холивуд, когато едно момиче целуне жаба? Може би се превръща в успешна актриса?

О, „Д-р Жаба" е малко егоистичен, обича да е център на света – типичен froganizer. На него просто му харесва да бъде целуван и използва зелените си магически сили за тази цел – да получи колкото е възможно повече целувки. По това си прилича с продуцентите и режисьорите в Холивуд, които омагьосват младите актриси и ги превръщат в звезди. „Д-р Жаба" има магическа аура около себе си, но също така е и доста сантиментален – не забравяйте, че корените му са от Италия.

Разкажи ни повече за моделите в колекцията си. На какви цветове залагаш?

Froganizer е една много цветна и младежка ежедневна линия. Тя комбинира няколко ярки нюанса, отразяващи приятното съчетание, което виждаш, ако си представиш езеро и гора. Дамите, които представят тоалетите, са обикновени жени, не топ модели. Наскоро в Европа една медия ме критикува за избора ми на манекени, не за самите дрехи! Е, добре, питам ви колко топ модела виждате да се разхождат по улицата или да отиват на работа през деня? Едва ли са много. Така че моята линия е за нормалните момичета. Аз самата се считам за едно от тях.

Има ли някоя знаменитост, която би искала да видиш облечена с модел от колекцията ти?

Някоя, която е достатъчно екстравагантна. Както и всеки, който иска да се чувства млад, уникален и жив. Ако трябва да посоча някоя българска звезда, може би Азис – той е един от най-необичайните хора, които съм срещала. Всъщност, ще се радвам да представя колекцията си в София.

Мислиш ли, че си следващата Виктория Бекъм?

О, мисля, че това е невъзможно, просто защото нямам нейния британски акцент. (Смее се.)

Гледах доста страховит трейлър на новото ти телевизионно шоу. За какво ще се разказва?

Това е съвършено нов телевизионен проект. Свързан е с модата и със стряскащите изживявания. Не мога да издам много за него засега, но ще е част от моето предизвикателство Froganizer.

Върху какво още работиш?

Освен че се изявявам като модел и се занимавам с Froganizer TV шоу, работя върху 4 късометражни филма. Един от тях - Sabrina - The Hollywood Dream, е в пост продукция. Той е режисиран от Антъни Мартин и продуциран от моята компания Dolce Sinfonia Inc & Sabrina Parisi Picture. Също така подготвям и нов филм - Sabrina Goes to Hollywood, по който ще излезе и книга.

Зная, че си родена в Италия, но наскоро четох, че имаш баба от България. Вярно ли е?

Баба ми е от Източна Европа, но семейството й се е преместило в Италия преди толкова много време, че не сме сигурни дали наистина са от България. Хората често ми казват, че приличам на българка, което може само да ме радва, защото при вас има толкова много красиви жени. Може би книгата ми Nightingale също е предизвикала подобни слухове, защото един от песронажите в нея се казва баба Цонка.

Имаш ли някой по-специален човек до себе си?

Както споделих, имах един, но той избяга скоропостижно, оставяйки ме с жаба на масата. (Смее се.) Така че в момента съм се фокусирала върху кариерата си, нямам гадже и съм заобиколена само с приятели.

Кога ще те видим в България? 

Най-вероятно ще дойда през юни за премиерата на новата ми книга и също така да се насладя на страната ви. Така че, очаквайте ме скоро!

Последна редакция Неделя, 21 Август 2011г. 14:07ч.
^ top

People in this space (3)

People getting posts by email (0)
silvana
offline
tatzi
offline
FEUGENE
offline
^ top

Search

^ top

Recent visitors...

offline

0 minutes ago

silvana
offline

on Jan 28, 2014

Alexandar_91
offline

on Oct 27, 2011


^ top

Categories...

Сабрина ПАРИЗИ - Домашните любимци на Холивуд
Сабрина ПАРИЗИ, писател, продуцент в Холивуд Интервю на Димитър ВЕЛИЧКОВ Във вестник "Марица" - 30.03.2011 г. Живея сред знаменитости, но тортата за рождения ми ден е обикновена, със свещички  Сабрина...see full post
Сабрина Паризи разкрива тайните на звездите по „Нова ТВ”
Италианската Парис Хилтън започва своя рубрика „Поверително от Холивуд” от тази събота в предаването „Клуб нюз”, точно преди „Станция Нова”.Сабрина Паризи, наричана още италианската Парис Хилтън, запо...
see full post
See more related to:
^ top

Who's most interested...

Total visits here: 55,351

offline

55,337 visits

silvana
offline

11 visits

Alexandar_91
offline

3 visits


^ top
transparent
Custom color #:
close
Move up Move right Move down Move left
Set Show more as default view Set Show less as default view